Jodart. Descopera ceainaria

Blooming Tea

Ceaiuri

Blooming Tea

Blooming tea este experienta preferata a iubitorilor de arta si ceai!
Un aranjament floral creat in gradinile speciale de ceai din China, ce iti va spune o poveste despre pasiunea pentru flori si rasfatul simturilor noastre.

Rising Sun

Sortimentul Rising Sun este o cununa din frunze de ceai alb ce ascund floarea de amaranth (simbol al nemuririi) – si o floare de crin. Parfumul florilor si deschiderea bulbului sunt preludiul pentru o degustare a nemuririi.

Ingrediente: ceai alb, floare de crin si floare de amaranth

Tempting Expectations

Trage cortina pentru spectacolul dupa-amiezii cu Tempting Expectation!
O corola de galbenele ('florile de aur') si frunze de ceai alb iti vor aduce in ceainic un spectacol fastuos al bunei-dispozitii!

Ingrediente: ceai alb, galbenele

Double Happiness

Daca vrei sa celebrezi o zi plina de energie si succes, sortimentul Double Happiness este partenerul potrivit! Continand atat florile rosiatice de amaranth, cat si flori de galbenele, acest ceai iti ofera un dublu-spectacol floral, asortat cu un gust bogat si o aroma intensa.

Ingrediente: ceai alb, flori de galbenele, flori de amaranth

Divine Lily

Iti propunem un rasfat al simturilor cu Divine Lily. Perfect pentru a incepe seara intr-o nota de relaxare, alaturi de cei dragi, acest ceai este miracolul culorilor si al contrastelor, purtat de flori delicate de iasomie, crini si amaranth. Iasomia este o floare ce potenteaza intimitatea, relaxand emotional si fizic, un simbol al iubirii prezent in ceremoniile nuptiale indiene.

Ingrediente: ceai alb, floare de crin, amaranth si iasomie

Descopera ceainaria Jodart
Continua calatoria,
te asteapta un cadou la final!