Program: Luni-Vineri: 16.00 – 23.00, Weekend: 14.00 – 23.00

Atelier de quilling pentru copii si parinti

A venit momentul sa ne distram in familie!

Ai un copil intre 7 si 12 ani?

Ia-l cu tine si hai sa descoperi cat de talentate sunt mainile voastre.
Cu siguranta ai mai auzit pana acum de quilling, tehnica rasucirii hartiei.

Crede-ma, odata ce inveti primii pasi iti vei dori sa descoperi cat mai multe, iti vei dori sa creezi cat mai multe lucruri minunate.
Quillingul este o forma de arta care utilizeaza benzi colorate de hartie subtiri. Aceste benzi se ruleaza in diferite forme, iar apoi se lipesc intre ele pentru  a putea crea modelul dorit. Aceasta arta a fost folosita pentru prima data in Franta si Italia pentru decorarea cartilor si a ramelor, reusind sa fie o delectare si un hobby al doamnelor din inalta societate.

Aceasta arta a devenit din ce in ce mai accesibila si mai des intalnita. Si daca aceasta arta a devenit accesibila si are potentialul de a ne relaxa si de a ne incanta de ce sa nu profitam de indemanarea noastra pentru a crea mici capodopere?

Si daca tot ne dorim sa crestem frumos copii si sa le oferim mici placeri care sa ii ajute sa se dezvolte, de ce nu am incerca sa-i aducem mai aproape de arta? Acum aveti ocazia sa le dezvoltam creativitatea, dar si rabdarea intr-un mod distractiv si sa le aratam rodul muncii lor.

Asadar, dragi mamici atelierul de quilling e perfect pentru tine si pentru copii: ne relaxam, combinam culori si putem invata impreuna cum sa facem din fasii de hartie colorata bijuterii, brose, animale sau chiar si tablouri pline de culoare impreuna cu cei mici.

Vii cu copilul tau si platesti doar 90 lei

Va astept sa ne distram si sa cream lucruri minunate ce acasa vor fi luate.

Imparte cu prietenii

Workshop tinut de:
1959451_663983743640919_383709307_n
Corina MunteanuActrita
Scurta descriere:

Sunt in permanenta cautare de lucruri care ma determina sa creez si sa realizez lucruri minunate. Am terminat la Facultatea […]

Vezi mai mult
Inscrie-te acum la workshop
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.