Program: Luni-Vineri: 16.00 – 23.00, Weekend: 14.00 – 23.00

Puterea intentiei si atitudine pozitiva

De cele mai multe ori atitudinea asupra vieții definește viitorul, iar noi, cei de la Jodart, credem că antrenarea unei stări pozitive face diferența între o viață fără strălucire și o viață armonioasă în care experimentăm bucuria, ușurința, succesul, iubirea autentică.

La acest workshop învățam cum să transformăm atitudinea pentru ca tot ce ne dorim să se îndeplinească

Ce vom face concret la acest workshop?

Ne vom antrena să preluăm controlul asupra propriei vieți și să transformăm visele în realitate. Restabilim armonia între emotional, mental și fizic.

Renunțăm la idei preconcepute, la tipare vechi, temeri, resemnare și creăm un spațiu nou, unde tot ceea ce ne dorim devine realitate.

Ne vom juca cu instrumente și metode prin care atragem în viața noastră iubire, curaj, succes, abundență, sănătate. Învățăm împreună nu doar să ne auzim, dar să și ascultăm ghidarea interioară, pentru a ne bucura de o viață împlinită.

Workshop-ul te va ajuta să obții claritate legată de prezent, unde unde vrei sa ajungi, și pașii cu care poți începe chiar acum să îți transformi viața.

Atelierul dureaza cca 2 ore.

 

Numărul maxim de participanți este de 14, numărul minim de 6

Imparte cu prietenii

Workshop tinut de:
Laura1
Laura PecieDezvoltare personala
Scurta descriere:

“Sunt fire dinamică, cu o atitudine pozitivă molipsitoare și pasionată de evoluția personală. M-am format ca jurnalist, m-am specializat în […]

Vezi mai mult
Inscrie-te acum la workshop
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.